понедељак, 3. фебруар 2014.

Pinkalicious look


 Kako da dnevni look za čas dovedete do večernjeg "Pinkalicious" izdanja?  





OČI – uvek prvo nanesite podlogu. 
Preko pokretnog dela kapka stavite Maybelline color tattoo 65 pink gold, kremastu senku za oči koja će moći da "drži" pink senku koju kasnije stavljamo. Ovu kremastu senku stavite bilo kojom četkicom za korektor ili sličnom (bitno je da bude tvrđa i napravljena od sintetičkih vlakana jer takve četkice lepo upijaju tečne i kremaste proizvode). 



A sada miss Pink: preko ove kremaste senke, nanesite pink Aura bonbon senku 13


U pregibu kapka i malo preko sam koristila Warpaint In the buff paletu, senka Chocolate, četkicom za blend. 


Stavite vrlo malo, čisto da potamnite to područje, kako bi oči izgledale veće. Tačno na liniji pregiba kako bi ublažili prelaz, stavite Rimmel Glam eyes HD 006 purple reign svetloljubičastu senku. 

Ispod obrva sam koristila istu Warpaint paletu kao malopre, senka Buff (bežikasto-žućkasta). Stavite dosta maskare kako bismo postigli efekat veštačkih trepavica (moj favorit je Maybelline big eyes volumeexpress ) s obzirom da je ovaj look idealan za neki ludi provod. Možete staviti i crni ajlajner kako biste postigli dodatnu dramatičnost.

USNE – Stavila sam Nyx karmin 721 soft fuchsia koji je veoma prirodan i neutralan i malo ga zamatirala aplikatorom za sencenje kako bi izgledao jos prirodnije. Ako zelite, mozete preko toga staviti neko labelo ili sjaj za utisak punijih usta.

TEN – Posle kreme za lice, koja je obavezna pre svakog šminkanja kako bismo imali neku barijeru između lica i pudera, stavite puder koji je definitivno prijatno otrkiće – Maxfactor colour adapt, natural 70. Odličan je jer se ne vidi, tj. prilagođava se tenu, a pokriva sve nedostatke. Preko njega nanesite vrlo malo Essence mattifying compact powder 01 natural beige kako biste matirali eventualni sjaj. Što se tiče konture, malo Essence sun club bronzera (02 sunny) tik ispod jagodica i malo preko, da bi Vam lice izgledalo izduženije i uže. Možete uraditi konturu i na vrhu čela, po ivicama brade. Samo pratite liniju kostiju. Svetliji korektor sam stavljala ispod oka, da bih dobila sjaj i izgled zdrave kože, što je po ovim zimskim danima neophodno.
 

Uživajte!
 

Нема коментара:

Постави коментар