понедељак, 13. јануар 2014.

Šminka za veče - Srpska Nova godina ili neki samo Vama bitan datum...

Follow my blog with Bloglovin

Evo novog predloga za večernju šminku. Možete je iskoristiti za proslavu Srpske Nove godinu večeras ali i za bilo koju drugu žurku ili večernji izlazak.



1. Na prvom mestu je savršen ten – kako biste redukovali crvenilo stavite zeleni korektor (Oriflame pure nature corrective stick). Osim ove namene, sjajan je za isušivanje i uklanjanje bubuljica, tako da ga možete koristiti gde god imate crvenilo/bubuljice, T-zona. 

Preko njega nanesite korektor boje kože (druga strana istoga stick-a). Nakon ove pripreme, nanesite tečni puder (Lancome Dual Purpose Moisturizer Foundation Cream) četkicom (Aura foundation).Kao finish, zamatiramo lice Aura loosepowder (Matte minerals, dark 3) četkicom (Blush 1B). On je odličan za postizanje mat efekta, ali i za fiksiranje šminke jer je dugotrajan. Nije beličast kao drugi loose puderi, ali je čak i najtamnija nijansa dosta svetla.

2. Sada na red dolaze oči.  Na oči kao i uvek, prvo stavite podlogu (Alverde, već smo pominjali u prethodnim tekstovima). Odmah potom stavite (Lancome je bio naš izbor ovog puta) sedefasto-zlatno-bež senku na pokretni deo kapka, do pregiba. U spoljašnji ugao stavite braon-bordo senku iz iste palete četkicom za blend (blush 14A) sve do unutrašnjeg ugla. 

Na gornji deo kapka tik uz trepavice, stavite Nyx pigment boje rđe (ultra pearl mania, rust). Ispod oka izvucite liniju zelenim krejonom (Sephora Flashy liner waterproof, 04 Flashy green) u duhu Nove godine i Bozića.
Poslednji korak je maskara Maybelline Volum Xpress big eyes.
Obrve ispunite Oriflame Eyebrow kit senkom, ali ne sa četkicom iz tog kit-a, već sa uglastom Aurinom četkicom, bolja je.

3. Na kraju još ostaju - usne. Odaberite dobar crveni karmin, (naš izbor je bio Hollywood Red By Demi Mur za Oriflame), i pažljivo ga nanesite četkicom za karmin (bolje nego stick-om, preciznije je).





Ispod je slika kako je to izgledalo pre i nakon šminkanja. Ovom večernjom šminkom dobijamo ne samo look za izlazak, već i lepu, svežu, zdravu boju tena koja je poželjna uvek, ne samo u večernjem izlasku! Lep provod!


Before & After

moja galerija na Blenderu

Нема коментара:

Постави коментар